Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Na Slavii budeme připraveni. Čekám atraktivní zápasy, zhodnotil Gerrard

Postup Slavie přes Leicester na něj udělal dojem. Kouč Rangers Steven Gerrard proto očekává v duelech s českým šampionem v osmifinále Evropské ligy atraktivní dvojutkání. Dle něj Pražané budou po vyřazení anglického favorita plni sebevědomí, ale legenda Liverpoolu věří, že jeho svěřenci budou připraveni. Přímý přenos prvního duelu sledujte ve čtvrtek 11. 3. od 18:30 na ČT sport nebo webu ctsport.cz.

Steven Gerrard
zdroj: ČTK/PA/ autor: Andrew Milligan

"To, že Slavia v minulém kole vyřadila Leicester, je pro ně skvělý kousek, protože samotný Leicester si vede hodně dobře. Do zápasu s námi půjdou se sebevědomím a je to tak správně, ale my budeme připraveni," řekl Gerrard před středečním ligovým duelem na hřišti Livingstonu.

Rangers příští čtvrtek rozehrají osmifinále EL v pražském Edenu, další týden 18. března slávisty přivítají v Ibrox Parku. "Na dva zápasy se Slavií se hodně těšíme, podle mě to budou velmi atraktivní souboje. Ať lepší tým zvítězí a postoupí do čtvrtfinále. Tahle příležitost je pro nás opravdu vzrušující," uvedl čtyřicetiletý někdejší anglický reprezentant.

"Je to velice zajímavý los pro nás i Slavii. Myslím, že oba týmy jsou z vlastního pohledu na vzrušující cestě, během níž podaly dobré výkony proti kvalitním soupeřům," doplnil Gerrard, jehož svěřenci ještě v aktuálním ročníku Evropské ligy neprohráli a v úvodním vyřazovacím kole porazili Antverpy 4:3 venku a 5:2 doma.

Rozjetí Rangers mají na dosah první mistrovský titul od sezony 2010/11. Tři kola před koncem základní části skotské ligy vedou tabulku s luxusním náskokem 15 bodů před úhlavním rivalem Celticem, navíc odehráli o jeden zápas méně než šampioni z posledních devíti ročníků.

"Musíme zůstat koncentrovaní, protože nic není hotovo a ničeho jsme nedosáhli. Chceme se co nejrychleji dostat přes cílovou čáru a jedinou cestou, jak to dokázat, je respektovat Livingston," upozornil bývalý špičkový záložník Gerrard.

Duel Slavie s Rangers řešil i Fotbal fokus podcast:

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články