Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Na Ostrovy letí Slavia i s Kolářem. Že by šel do brány? Uvidíme, řekl Houštecký

Se Slavií odletí do Londýna k úvodnímu čtvrtfinále Evropské ligy proti Arsenalu i brankář Ondřej Kolář. Jeho start ale zůstává spíše nepravděpodobný. K dispozici budou mít sešívaní i Petra Ševčíka. Utkání Arsenal - Slavia sledujte živě ve čtvrtek 8. dubna od 20:30 na ČT sport a webu ctsport.cz.

Brutální zákrok Kemara Roofa proti Ondřeji Kolářovi
zdroj: ČTK/AP autor: Andrew Milligan

Slavia odletí k venkovnímu pohárovému zápasu jako tradičně dva dny před výkopem.

Už je jisté, že s Pražany odcestuje i brankář Ondřej Kolář, kterému v průběhu utkání v Glasgow útočník Rangers Kemar Roofe způsobil brutálním faulem zlomeninu v obličeji.

Slavia reprezentačnímu gólmanovi nechala vyrobit speciální masku a helmu a její opora mezi tyčemi už začala s lehkým tréninkem.

"V tuto chvíli si ještě neumíme představit, že by šel Koli do brány. Ale uvidíme, s týmem letí," řekl asistent trenéra Zdeněk Houštecký.

Je nám líto, video expirovalo.
Moment v utkání Rangers - Slavia Praha: Zranění Koláře a červená pro Roofa (62. min.)

Slavia může počítat po zranění i s Petrem Ševčíkem. Ten v nedělním ligovém utkání v Brně odehrál 33 minut.

"Jsme moc rádi, že v Brně naskočil. Co se tréninku týče, je v plném vytížení. Manko dohnal a co jsme s ním mluvili, tak se cítil na hřišti dobře, nezadýchal se. Do zápasu je připraven," dodal Houštecký.

Kdo naopak bude chybět, jsou stopeři Ondřej Kúdela a Simon Deli. První má antibiotika, druhý měl pozitivní test na koronavirus.

"Když se nám v předchozích dvou kolech podařilo postoupit po úvodní remíze doma, tak si člověk řekne, že je škoda, že to není zase tak. Ale ono je to jedno. Jedeme tam s tím vyhrát. Budeme se snažit vstřelit a nedostat gól. Když dá tým na soupeřově hřišti gól, je to velká výhoda," dodal asistent hlavního trenéra Slavie Jindřicha Trpišovského.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články