Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Manchester, Arsenal i další zajímavá jména. Slavie se dozví soupeře pro čtvrtfinále

V play-off Evropské ligy už vyřadili anglický Leicester a skotské Rangers. Nyní se fotbalisté Slavie dozví soupeře pro čtvrtfinále. Kouč Pražanů Jindřich Trpišovský by si přál Manchester United, ve hře jsou ale i další giganti jako Arsenal či AS Řím. Přímý přenos losu sledujte exkluzivně na webu ctsport.cz od 13:00.

Slavící fotbalisté Slavie Praha
zdroj: REUTERS autor: Ian Macnicol

Při losování v sídle UEFA v Nyonu mohou Pražané dostat jednoho ze sedmičky Ajax Amsterdam, Arsenal, Dinamo Záhřeb, Granada, Manchester United, AS Řím a Villarreal.

Pokud by los přisoudil Slavii Arsenal či Manchester United, střetli by se čeští mistři s třetím ostrovním celkem za sebou. Před skotskými Rangers totiž v prvním kole play-off zdolali Leicester. AS Řím zase vyřadili Pražané ve čtvrtfinále předchůdce Evropské ligy Poháru UEFA v sezoně 1995/96 a jako jediný český klub v historii samostatné republiky postoupili do semifinále evropské pohárové soutěže.

Losování začne ve 12:00 Ligou mistrů, Evropská liga přijde na řadu o hodinu později. Losovat se bude rovnou i semifinále.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články