Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Fotbalisty Boleslavi čeká v 2. předkole norský Strömsgodset

Praha – Strömsgodset – tak se jmenuje soupeř fotbalistů Mladé Boleslavi pro 2. předkolo Evropské ligy. Norský celek v 1. předkole vyřadil Partizani Tirana, když po domácí výhře 3:1 v odvetě zvítězil 1:0 díky brance obránce Valsvika. První střetnutí je na programu 16. července.

Fotbalisté Mladé Boleslavi slaví gól v síti Plzně
zdroj: ČTK autor: Mašek Josef

Strömsgodset přijel do Albánie především hájit náskok a do útoku se příliš nepouštěl. Za celé utkání měl jen tři střely na branku, zatímco soupeř šestnáct, ovšem ani jedna nepřekonala brankáře Pettersena. Naopak v páté minutě nastavení potvrdil postup Valsvik. Hned tři ze čtyř branek v tomto dvojutkání tak dali za Strömsgodset obránci. Norský celek se za týden podruhé představí na českém území, před dvěma roky vypadl ve 3. předkole s Jabloncem.

Postoupily i všechny tři slovenské celky, které hrály 1. předkolo. Slovan Bratislava s českým bekem Jakubem Podaným vyřadil gibraltarský tým College Europa po výsledcích 6:0 a 3:0. Žilině vystřílel Jelič hattrickem postup přes severoirský Glentoran. Nejvíce se nadřela Trnava, která remizovala s Olimpicem Sarajevo 1:1 a 0:0 a postoupila díky vstřelenému gólu na hřišti soupeře. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články