Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Byla to tragédie, hlesl stoper Sparty Radakovič. Zažil černou premiéru

Takto si to rozhodně nepředstavoval. Srbský obránce Sparty Uroš Radakovič poprvé nastoupil v dresu pražského celku a navíc v rodné zemi k utkání 2. předkola Evropské ligy proti Subotici, jenže Sparta zápas nezvládla. Po prohře 0:2 je blízko vyřazení. 

Obránce Sparty Uroš Radakovič
zdroj: Sparta.cz

"Omlouvám se fanouškům, kteří nás přijeli podpořit. To, co jsme předváděli na hřišti, byla tragédie. Takhle Sparta nemůže hrát," připustil Radakovič.

Sám se v úvodu trápil s rozehrávkou a při aktivním napadání od domácích kazil přihrávky. Jednou dokonce založil soupeři nebezpečný brejk. "Všichni jsme ztráceli míče, to si nesmíme dovolit," uvedl čtyřiadvacetiletý stoper.

Se spoluhráči neubránil soupeřovu standardku, druhý gól pak domácí přidali po narážečce a střele z hranice vápna. "Soupeř nám dal gól ze standardky, pak to trefili, my bohužel naše šance nedali. Pořád ale máme před sebou odvetu a musíme věřit. Teď nám to nešlo, musíme být klidnější na míči a mít lepší koncentraci. Takhle neporazíme nikoho," prohlásil Radakovič.

Přes porážku věří, že za týden v odvetě předvede Sparta lepší výkon a duel ještě zvrátí. "Na Letné můžeme porazit kohokoliv, ale musíme pracovat mnohem lépe. Věřím, že to doma zvládneme," dodal Radakovič.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Subotica - Sparta Praha
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články