Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Eto'o chce během přestávky ruské ligy hostovat v Interu

Milán – Kamerunský fotbalista Samuel Eto'o by se mohl během zimní přestávky ruské ligy vrátit do Itálie. Podle deníku Gazzetta dello Sport chce třicetiletý útočník dva měsíce hostovat v Interu Milán, odkud v srpnu odešel za 27 milionů eur do Anži Machačkala. Vedení dagestánského klubu však o této možnosti nechce ani slyšet.

Samuel Eto´o
zdroj: ČTK

"Ani ve své nejhorší noční můře bych si takový scénář nedokázal představit. Během zimní přestávky se bude hráč, jako pravý profesionál, připravovat na následující extrémně těžkou sezonu s Anži," uvedl generální ředitel Machačkaly German Čisťjakov.

Pokud by Eto'o do Interu zamířil, mohl by v lednu a v únoru za Nerazzurri odehrát devět zápasů v Serii A a jeden duel Ligy mistrů, pokud by milánský klub postoupil ze základní skupiny. Inter si teoreticky může Eto'ovo angažování dovolit, protože má na soupisce volné místo pro hráče mimo Evropskou unii.

Eto'oa navíc nečekají v lednu a únoru reprezentační povinnosti, protože Kamerun se na mistrovství Afriky nekvalifikoval. K podobnému kroku jako bývalý útočník Realu Madrid a Barcelony se v minulosti rozhodl anglický záložník David Beckham. Ten během přestávky zámořské soutěže MLS hostoval z Los Angeles Galaxy v AC Milán.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články