Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice

Eriksen na cestě zpět do Premier League? Zájem má nováček z Brentfordu

Rozroste se dánská kolonie v Brentfordu o hvězdného Christiana Eriksena? Podle serveru The Athletic by se ofenzivní záložník mohl stát jeho novou posilou. Rodák z Middelfartu, který po loňském srdečním kolapsu na mistrovství Evropy ukončil kvůli voperovanému defibrilátoru angažmá v Interu Milán, by mohl dostat ve čtrnáctém týmu Premier League šestiměsíční kontrakt s opcí na další sezonu.

Eriksen se na začátku ledna vyjádřil, že by se vedle návratu k soutěžnímu fotbalu chtěl dostat zpět do dánského reprezentačního týmu a zahrát si s ním na letošním mistrovství světa v Kataru. Bývalý hráč Ajaxu Amsterdam nebo Tottenhamu, za nějž mezi anglickou elitou odehrál přes 300 zápasů, by se mohl vrátit do Premier League po necelých dvou letech. 

Devětadvacetiletý fotbalista se naposledy připravoval ve Švýcarsku v třetiligovém Chiassu. Sám se dle vlastních slov cítil výborně.

Eriksen prodělal srdeční zástavu 12. června během úvodního utkání Dánů na evropském šampionátu proti Finům a život mu zachránil včasný zákrok lékařů na hřišti. Ti mu poté v nemocnici voperovali kardioverter-defibrilátor, který od té doby hlídá jeho srdeční rytmus. S ním však například v italské nejvyšší soutěži hrát nemůže.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články