Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

El Clásico znovu zpestřila záludnost, Pepe přišlápl Messimu ruku

Madrid – Duel dvou odvěkých španělských rivalů Barcelony a Realu Madrid se ani tentokrát neobešel bez kontroverzního momentu a opět ho měl na svědomí portugalský obránce Realu Pepe. Horkokrevný hráč, jenž byl v minulé sezoně v zápasu proti Barceloně v Lize mistrů vyloučen, ve středu šlápl na ruku sedícímu Messimu. Sudí si však zákeřného zákroku nevšiml a Pepeho nevyloučil.

Pepe se prošel po Messiho ruce
zdroj: youtube.com

K incidentu z 68. minuty se nechtěl ani jeden z trenérů příliš vyjadřovat, protože ho neviděli. "Pokud by to bylo úmyslné, zasloužilo by si to trest," odpověděl Pepeho kouč Mourinho na tiskové konferenci na otázku, zda obránce čeká interní postih. "Hráči mi něco říkali, ale já to neviděl - v šatně nemáme televizi," dodal Guardiola.

Méně diplomatický byl špílmachr Barcelony Xavi. "Bohužel rozhodčí si toho nevšiml. Ale bylo to brutální," uvedl španělský reprezentant.

K momentu se vyjádřil dokonce útočník Manchesteru United Wayne Rooney, jenž si na Twitteru nebral servítky. "Pepe je idiot. Někteří lidé vás prostě zlikvidují," napsal anglický kanonýr.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články