Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Dušan Uhrin mladší už nebude trénovat Mladou Boleslav

Mladá Boleslav - Vedení fotbalistů Mladé Boleslavi se dnes dohodlo na ukončení spolupráce s trenérem Dušanem Uhrinem. Klub o tom informoval na svém webu. Dvaačtyřicetiletý kouč tým vedl od května, po svém návratu z Rumunska, v první polovině sezony dovedl ambiciózní klub na šesté místo v tabulce. Na první Teplice ztrácí Středočeši sedm bodů. Obě strany se domluvily na tom, že překvapivý rozchod nebudou komentovat.

"Mezi svátečními dny v závěru roku bude vedení klubu intenzivně řešit obsazení postu hlavního trenéra, nyní další informace nemáme," řekl mluvčí klubu Jiří Koros, podle kterého je pravděpodobné, že Boleslavští oznámí jméno nového kouče až počátkem příštího roku.

Uhrinovi se s týmem příliš nedařilo

Uhrin neměl se svým týmem vydařený vstup do sezony. Přesto se od něj očekávalo, že mužstvo dokáže vrátit do formy a k výsledkům, které Středočeši měli před jeho odchodem do Rumunska, kde trénoval dva roky. Po vydařené sérii mezi 11. a 15. kolem se tým probojoval na dohled čelních ligových postů a je stále ve hře minimálně o pohárové příčky.

Středočeši jsou čtvrtým klubem, který v této sezoně mění trenéra. U
střížkovských Bohemians hned zkraje ročníku skončil Robert Žáka, jehož
nahradil Jaromír Jindráček. V Českých Budějovicích vystřídal Pavla Tobiáše
Jaroslav Šilhavý a v Liberci převzal tým místo Ladislava Škorpila Josef
Petřík.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články