Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Dukla věří, že v Boleslavi může uspět, neúčast Komličenka jí nahrává

Bez nejlepšího ligového střelce Nikolaje Komličenka, který má stop za žluté karty, nastoupí fotbalisté Mladé Boleslavi v předehrávce 15. kola proti Dukle. To dává pražskému celku větší šanci bodovat a opustit poslední místo v tabulce. Zápas můžete sledovat živě od 17:40 na ČT sport.

Mladá Boleslav - Dukla Praha
zdroj: ČTK autor: Mašek Josef

"Určitě nám bude chybět, kromě gólů dokáže udržet míče. Ale musíme se ho snažit nějak nahradit," řekl k neúčasti ruského útočníka boleslavský záložník Adnan Džafič.  

Dukla má za sebou dva nepovedené zápasy, v nichž dostala deset gólů. S Jabloncem prohrála 2:6 a se Slavií 1:4. Na Mladou Boleslav si však věří. "Musíme si přiznat, že na soupeře jako Slavia a Jablonec v momentálním rozpoložení nemáme, ale musíme se připravit na zápasy, které nás čekají," konstatoval trenér Roman Skuhravý s tím, že věří svým hráčům, že jsou schopní uspět. "Věřím, že jsou schopni předvést to, co vidím dennodenně na tréninku. To je náš cíl," dodal.  

Mladá Boleslav doma už pět zápasů neprohrála a trenér Jozef Weber doufá, že to hráči potvrdí i proti Dukle a odčiní výkon z minulého kola v Liberci, kde prohráli 0:1. "Musíme předvést daleko lepší výkon. V Liberci kromě brankáře Šedy, stoperů a Hubínka nestál zbytek týmu v ofenzivě ani defenzivě za nic. Viděl jsem tam strach hrát, utahanost," prohlásil Weber, kterého čeká stý ligový zápas v roli trenéra.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články