Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Dukla rekonstruuje, na Strahově přivítá i Teplice

Praha - Fotbalisté Dukly Praha musí kvůli rekonstrukci stadionu na Julisce podruhé v této sezoně využít azylu na strahovském stadionu Evžena Rošického. Po Jablonci tam 19. listopadu přivítají také Teplice. Kvůli problémům s administrativou se zhruba o měsíc zpozdila plánovaná
rekonstrukce Julisky, která je nutná ke splnění licence pro první ligu. V současnosti jsou však stavební úpravy včetně instalace vyhřívání do trávníku již v plném proudu.

Ilustrační foto

"Došlo k sejmutí trávníku a budou následovat další operace," řekl ředitel Dukly Michal Šrámek. "Za klub mohu říct, že jsme rádi za získání stavebního povolení na tyto práce od Ministerstva obrany ČR. To je prakticky důvod zdržení rekonstrukce travnaté plochy," dodal.

Již delší dobu probíhají úpravy na tribunách, na jejichž rekonstrukci dostal klub povolení dříve než na trávník. "Myslím, že na tribuně bude do konce listopadu hotovo. Práce na hřišti bych pak viděl dokončeny do konce roku. Věřím, že již nebude žádné zdržení a práce budou pokračovat v rychlém sledu. Snad jen klimatické podmínky nám mohou harmonogram narušit. Ale podle předpovědi to zatím vypadá dobře," uvedl Šrámek.



Utkání s Teplicemi je posledním podzimní zápasem Dukly na domácím hřišti. V posledních dvou kolech jede na Spartu a do Českých Budějovic. Duel s Teplicemi začne v sobotu 19. listopadu ve 14:00. Zatímco na utkání s Jabloncem bylo vstupné zdarma, tentokrát platí jednotné vstupné 100 Kč.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články