Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Dukla na závěr soustředění remizovala se srbským Čukarički

Larnaka - Fotbalisté Dukly Praha zakončili herní soustředění na Kypru remízou 1:1 s nováčkem srbské ligy Čukarički. Znojmo v předposlední zimní přípravě porazilo druholigový Frýdek-Místek 1:0. Pro Duklu se generálka na jarní část první ligy nevyvíjela dobře a od 19. minuty prohrávala. Na vedoucí zásah Čukarički dokázal po čtvrt hodině odpovědět útočník Jakub Mareš. Dejvický tým zakončil soustředění s bilancí jedné výhry (Zaglebie Lubin), jedné prohry (Botev Plovdiv) a jedné remízy.

"Dvacet minut byl soupeř lepší. My byli pomalejší, strnulejší a v té době jsme i obdrželi branku. Pak jsme se zlepšili a do poločasu hráli dobře, což byl také náš nejlepší úsek hry. Vyrovnali jsme a měli ještě další dvě nebezpečné situace ve vápně. Druhý poločas kvalitu toho prvního neměl. Začalo se hodně střídat, hrálo se hodně mezi vápny a nebezpečných situací moc nebylo," řekl pro klubový web trenér Dukly Luboš Kozel.

Znojmu zařídil nejtěsnější vítězství proti Frýdku-Místku tři minuty před přestávkou Bosňan Nermin Crnkič. Druholigové mužstvo nováčka nejvyšší soutěže místy přehrávalo a mělo šance na vyrovnání. Tu největší zahodil po hodině hry Prokeš, jehož penaltu zlikvidoval znojemský brankář Drobisz. Za vítěze odehrál druhý poločas testovaný útočník Lamine Diarrassouba z Pobřeží slonoviny.

Dukla Praha - Čukarički Bělehrad 1:1 (1:1)Branka Dukly: 33. Mareš. Sestava Dukly: Rada - Božič (75. Romera), Štetina, Vorel, Hanousek (62. Hanzel) - Hlinka, Gedeon (75. Ouedraogo), Kalouda (82. Fryčer) - Mareš (62. Černý), Pospěch (75. Marek), Berger (62. Engelmann). Trenér: Kozel.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články