Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Lyžování ČR 2024

Dukla na úvod Tipsport ligy porazila Bohemians 1905

Praha - Fotbalisté druholigové Dukly porazili v zahajovacím utkání zimní Tipsport ligy v malém pražském derby Bohemians 1905 1:0. Jedinou branku zápasu v Edenu vstřelil krátce před koncem prvního poločasu Tomáš Kulvajt. Dukla přitom prožila náročný den. Dopoledne se hráči poprvé sešli po dovolené a hned se vydali na FTVS v Praze, kde absolvovali tradiční kondiční testy. Odpoledne se celek z Julisky poprvé vedený novým koučem Lubošem Kozlem představil proti "klokanům", a přestože figuruje o soutěž níž než soupeř, vedl si v utkání lépe.

Rozhodující akce se zrodila ve 42. minutě, kdy se hlavou po centru ze strany prosadil Kulvajt. Po přestávce favorit přidal, ale vyrovnat se mu navzdory mnoha šancím nepodařilo. Nejblíže ke gólu byl Ibragimov, který trefil břevno.

Hned první hrací den turnaje přidělal starosti organizátorům. Na poslední chvíli odřekl účast polský celek Odra Wodzislav, kterého nahradí v základní skupině F rezerva Žiliny. "Mrzí nás, že turnaj chystáme tři čtvrtě roku a někdo nám tři dny před akcí pošle mail, že se nezúčastní. To se přece na mezinárodní úrovni nedělá," citoval server efotbal.cz Petra Pálku, jednatele České fotbalové agentury, která Tipsport ligu pořádá.

Je nám líto, video expirovalo.
Utkání Dukla Praha - Bohemians 1905

Zimní fotbalová Tipsport liga

Skupina A:

Dukla Praha - Bohemians 1905 1:0 (1:0)

Branka: 42. Kulvajt.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články