Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Dukla jako generálka na Chelsea. Slavia se chce na pohárovou bitvu naladit vítězstvím

Souboj prvního s posledním a malé pražské derby k tomu. Slavia bude na hřišti Dukly hájit pozici lídra tabulky a jasného favorita. Na Julisce touží slávisté napravit domácí remízu 1:1 s Libercem a před nadcházejícím velkým derby minimálně udržet sedmibodový náskok na druhou Plzeň.

Zápas je pro červenobílé také generálkou na čtvrteční úvodní domácí čtvrtfinále Evropské ligy s londýnskou Chelsea.

Dukla, která čtyři kola před koncem základní části ztrácí bod na předposlední Karvinou, v samostatné české lize v 17 utkáních ještě Slavii ani jednou neporazila.

"Vojáci" se navíc ve zbývajících zápasech představí v Jablonci a Plzni a doma hostí rozjetou Mladou Boleslav. Trenér Roman Skuhravý se však naděje na záchranu nevzdává.

"Čeká nás těžká písemka se soupeřem, kterému letos jde všechno a zaslouženě dominuje ve všech soutěžích. Jednou za čas ale můžete potrápit i takový tým. My využijeme všech schopností k boji o co nejlepší výsledek," uvedl Skuhravý.

"Očekáváme povedený výkon a zisk tří bodů. Soupeř hraje v trochu atypickém rozestavení, ale stěžejní stejně bude, jak do zápasu vstoupíme my a naše hra," řekl Jaroslav Köstl, asistent slávistického trenéra Jindřicha Trpišovského.

"Dukla je tým ve spodní části tabulky, hraje o holý život. Vždy je v zápase co ztratit, oni by byli určitě spokojeni i s bodem," dodal Köstl.

Slavii se také vyprázdnila marodka, do zápasu s Karvinou naskočil už i Petr Ševčík. "Je důležité, že hráči mají v náročném programu šanci si odpočinout. Máme na každý post neméně kvalitní hráče, kteří čekají na svou šanci. Je to pro trenéry obrovská výhoda," uzavřel Köstl.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články