Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Duel s Čechy je stějně důležitý jako se Španělskem, ale ještě nerozhodne, řekl Nunes

Jak Česko, tak i Portugalsko mají po dvou utkáních "áčkové" skupiny Ligy národů na kontě čtyři body a oba soupeři se ve čtvrtek utkají o pozici lídra. Záložník Matheus Nunes ale nepovažuje střetnutí v Lisabonu za klíčové pro další vývoj. Zároveň ovšem nesnižuje jeho důležitou roli, jež je v jeho očích stejná, jakou měly předchozí zápasy se Španělskem či Švýcarskem. Přímý přenos sledujte ve čtvrtek od 20:15 na ČT sport nebo webu ctsport.cz.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Portugalsko - Švýcarsko

Portugalci i Češi shodně porazili Švýcarsko a remizovali se Španělskem, svěřenci kouče Fernanda Santose vedou tabulku díky lepšímu skóre. "Nemyslím si, že čtvrteční zápas bude rozhodující. Bude stejně důležitý jako předchozí dva. Musíme ke všem utkáním v Lize národů přistupovat se stejnou vážností," řekl Nunes.

Čeští fotbalisté podle něj v Lisabonu budou hrát na vítězství. "Cílem soupeře bude nás porazit, my se musíme prezentovat stejným způsobem. Zápas má svou důležitost, ale v každém se hraje o tři body," uvedl třiadvacetiletý středopolař.

Díky výkonům ve Sportingu se o něj zajímají větší kluby, ale spekulacím médií příliš nevěnuje pozornost. "Snažím se od toho držet dál. Samozřejmě je to těžší, když jsou všechny sociální sítě a média v mobilních telefonech. Ale soustředím se jen na reprezentaci. Je pro mě velmi důležitá a budu koncentrovaný až do konce srazu," prohlásil Nunes.

"Nemyslím na přestup do jiného klubu a jiné ligy. Jsem šťastný ve Sportingu, kde mám smlouvu. Je to skvělý klub a portugalská liga je skvělá soutěž. Víc teď neřeším," dodal sedminásobný reprezentant, jenž do duelů se Španělskem (1:1) a Švýcarskem (4:0) zasáhl jako náhradník.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články