Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Duel Plzně s Kodaní táhne, Eden bude zřejmě vyprodaný

Praha - Odvetný zápas 4. předkola Ligy mistrů mezi fotbalisty Plzně a FC Kodaň bude příští středu v pražském Edenu zřejmě vyprodaný a utkání v Synot Tip areně může dokreslit dvacetitisícová kulisa. Do prodeje však ještě zřejmě půjdou nevyzvednuté rezervace a vstupenky, které si pro své potřeby zajistila UEFA. Řádově to prý jsou až stovky lístků.

Slavia Praha - stadion v pražském Edenu
zdroj: ČT24 autor: ČT24

"Z důvodu velmi přísných bezpečnostních opatření UEFA jsme preventivně zablokovali poměrně velké počty míst, které se nám snad na základě dalších jednání s UEFA podaří postupně uvolňovat. Jednat se v Edenu bude také během celého čtvrtka, již v odpoledních hodinách by měly být k dispozici další lístky," uvedl tiskový mluvčí plzeňského klubu Jaromír Hamouz.

Velký zájem o vstupenky se mezi fanoušky strhl poté, co Plzeň v úterý zvítězila v Kodani 3:1 a má velmi blízko k postupu do základní skupiny prestižní soutěže. Ve středu, den po utkání, dokonce zkolaboval sever Synottiparena.cz, kde bylo možné vstupenky v cenových relacích od 250 do 350 korun získat. Zápas láká plzeňské i další příznivce i přesto, že hráči Viktorie nemohou hrát odvetu na svém domácím stadionu, který prochází rekonstrukcí.

Vedení plzeňského klubu fanoušky vyzvalo, aby si do páteční 17. hodiny své rezervované vstupenky vyzvedli. Mohou tak učinit v pokladnách plzeňského stadionu i přímo v Synot Tip areně.

"Po tomto termínu nevyzvednuté rezervace propadají a lístky se vrátí k nabídce ostatním fanouškům," uvedl Hamouz. "Vzhledem k velkému množství rezervací fanoušků také mimo Prahu a Plzeň chceme připomenout, že není třeba osobního vyzvednutí - vstupenky může při znalosti čísla rezervace vyzvednout kdokoliv z kamarádů či známých," dodal Hamouz s tím, že pokud se uvolní dosud rezervované vstupenky, bude je možné opět zakoupit přes web Synottiparena.cz či přímo na plzeňském stadionu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články