Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Dúbravka o své budoucnosti: Rád bych zůstal v Newcastlu

Ve třech z pěti dosavadních utkání Premier League udržel Martin Dúbravka čisté konto. Není proto divu, že se už nyní spekuluje o jeho možném setrvání v Newcastlu. A sám slovenský brankář by hostování v dresu "Magpies" rád změnil v trvalý přestup. Anglický klub má na devětadvacetiletého fotbalistu opci, a kdyby ji v létě uplatnil, vyneslo by to pražské Spartě dle britských médií 4,2 milionu eur (asi 121 milionů korun).

Martin Dúbravka v dresu Newcastlu
zdroj: REUTERS autor: Craig Brough

"Rád bych tady zůstal, ale teď není namístě mluvit o těchto věcech. Musím se soustředit na své výkony," prohlásil Dúbravka.

Newcastlu patří v tabulce anglické nejvyšší soutěže dvanáctá příčka, ale od sestupového pásma ho dělí pouze sedm bodů. "Už když jsem přišel, tak jsem věděl, že nejsme v lehké situaci. Nicméně Newcastle je velký klub s bohatou historií a zaslouží si zůstat v lize," pokračoval Dúbravka, kterého údajně začalo sledovat italské Udine.

Dúbravka se hned po příchodu do St James' Parku uvedl čistým kontem při výhře 1:0 nad Manchesterem United a gól nedostal ani ve dvou posledních duelech se Southamptonem (3:0) a Huddersfieldem (1:0). 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články