Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice

Druholigové jihočeské derby mezi Táborskem a Budějovicemi skončilo opět remízou

Tábor/Sezimovo Ústí - Ani druhé jihočeské derby v této sezoně Fotbalové národní ligy nemělo vítěze. Po srpnové remíze 2:2 Táborsko hrálo s Dynamem v dohrávce 18. kola 1:1 a udrželo se v tabulce právě před českobudějovickým rivalem na sedmém místě a s tříbodovým náskokem.

Ondřej Karafiát v dresu Českých Budějovic
zdroj: ČTK autor: Géla František

Hostující Dynamo se ujalo vedení už v osmé minutě, kdy se trefil kapitán Petr Benát. Přesně po hodině hry vyrovnal střídající Zdeněk Linhart a hosté v závěru nevyužili početní převahu. V 82. minutě totiž musel ze hřiště po druhé žluté kartě Aleš Hanzlík.

Druholigový zápas se měl původně hrát na začátku března, ale byl odložen kvůli epidemii příušnic v kádru Českých Budějovic.

Táborsko - České Budějovice 1:1 (0:1)

Branky: 68. Linhart - 8. Benát. Rozhodčí: Houdek - Hrabovský, Vitner. ŽK: Presl, Traoré, Hanzlík - Šimák, Novák, Čavoš, Funda, Opluštil. ČK: 82. Hanzlík (Táborsko). Diváci: 1132.

Táborsko: Toma - P. Pilík, Cíferský, Běloušek, Hanzlík - Sladký - Presl, Nešický, Kučera (54. Linhart), Ciku (90. Kočí) - Traoré (79. Mráz). Trenér: Frňka.

Č. Budějovice: Křížek - Klesa, Novák, Hájovský, Funda - Čavoš, Benát (80. Jurdík) - Pešek, Šimák (90.+1 Kadula), Wermke - Kalod (47. Opluštil). Trenér: Horejš.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články