Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Druhé lize stále vévodí Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Po loňském sestupu si vybojovali návrat do první ligy. O postupu rozhodli už dvě kola před koncem domácí výhrou 1:0 nad Vlašimí. Účast severočeského celku v příštím ročníku nejvyšší soutěže je však nejistá, protože nemá vyhovující stadion.

Fotbalisté Ústí nad Labem rozhodli o svém vítězství už ve 4. minutě brankou Radka Gulajeva, který 30. 6. poputuje do pražské Slávie.

Městský stadion v Ústí nad Labem
zdroj: Wikimedia autor: Vaclavdemling

Druhé místo drží v rukou Jihlava, která má před třetím Sokolovem šestibodový náskok, ale horší bilanci ze vzájemných duelů. Jihlavané díky brankám Veselého a Tecla ze závěrečné čtvrthodiny zvítězili 2:0 v Brně a k postupové jistotě potřebují už jen bod. Naopak Sokolov doma zaváhal a podlehl 0:2 Mostu, ten se díky tomu vítězství zachránil. V utkání týmů na opačné straně tabulky druhé ligy prohrál Třinec s poslední Spartou B 0:2 a jeho naděje na udržení už je pouze teoretická. Na čtrnáctou Vlašim ztrácí pět bodů. Fotbalisté Znojma remizovali v 28. kole druhé ligy s Karvinou 0:0 a přiblížili se záchraně v soutěži. V posledních dvou kolech jim dá jistotu zisk jednoho bodu, nebo zaváhání předposledního Třince.

28. kolo druhé fotbalové ligy: Čáslav - Varnsdorf 0:0, Znojmo - Karviná 0:0, Brno - Jihlava 0:2 (0:0), Táborsko - Opava 1:6 (0:1), Třinec - Sparta Praha B 0:2 (0:1), Sokolov - Most 0:2 (0:1), Bohemians Praha - Zlín 0:0, Ústí nad Labem - Vlašim 1:0 (1:0)

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články