Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Drobisz se proti verdiktu disciplinárky odvolá

Olomouc - Brankář fotbalové Sigmy Olomouc Petr Drobisz se stejně jako klub odvolá proti trestu disciplinární komise za údajnou korupční aféru. Sigma kvůli ní přišla o devět bodů v tabulce první ligy a dostala pokutu čtyři miliony korun, Drobisz nesmí rok a půl hrát, navíc
musí zaplatit pokutu 200 tisíc korun. "Pokud rozhodnutí disciplinární komise nezvrátím, bude to znamenat můj konec ve fotbale," řekl pětatřicetiletý gólman.

Ilustrační foto

"Rozhodnutí disciplinárky mě překvapilo a připadá mi směšné. Kdyby padlo před rokem a půl, možná bych ho vzal. Mohli tehdy rozhodnout ukvapeně. Takto mohli za rok a půl vše projít a zvážit a proti mé osobě za tu dobu nepadlo nic nového, stále je to tvrzení proti tvrzení. Jestliže mě pan Golda chtěl potrestat, tak se mu to podařilo," uvedl Drobisz.

Doplnil, že minimálně do rozhodnutí o jeho odvolání bude s týmem trénovat. Pokud by neuspěl, na dalším postupu se domluví s trenérem. "Logicky vzato, pokud se mi ten ortel nepodaří zvrátit, je to ve fotbale můj konec. Rozhodnutí disciplinárky mi vzalo moje zaměstnání. Stěžejní je pro mě teď to, že rodina za mnou stojí, děti jsou zdravé...," řekl gólman.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články