Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Dortmund? Ne, děkuji. Schick německý tým údajně odmítl a cílí na Inter

Milán – Přestup Patrika Schicka je čím dál tím blíže, stále ovšem není jasné, kam nakonec zamíří. O útočníka Sampdorie se podle italských médií v poslední době zajímala Borussia Dortmund, ale český reprezentant údajně dává přednost odchodu do Interu Milán. Obchod by měl Nerazzurri vyjít na 30,5 milionu eur (asi 798 milionů korun).

Patrik Schick
zdroj: ČTK/EMPICS autor: Nick Potts

Dortmund řeší posílení útoku, jelikož o jeho hvězdy Pierra-Emericka Aubameyanga a Ousmaneho Dembélého usilují přední velkokluby. A nahradit by je mohl právě český útočník. Podle italského deníku Tuttosport však Schick nabídku německého celku odmítl s tím, že chce zůstat v Itálii, kam zamířil před rokem ze Sparty.

Po ztroskotání domluveného přestupu do Juventusu kvůli údajným problémům se srdcem při zdravotní prohlídce má Schick nyní nejblíže do Interu. Jedinou překážkou se jeví pravidlo o finančním fair play. Inter totiž musí nejprve některé hráče prodat, aby si mohl dovolit zaplatit za Schicka a neriskovat trest od UEFA.

Nejblíže k odchodu mají obránce Jeison Murillo a záložník Geoffrey Kondogbia. Pokud se je podaří prodat, odchodu Schicka do Interu by už nic nemělo bránit.

Sampdoria však již zřejmě s českým reprezentantem pro novou sezonu nepočítá a řeší posílení ofenzivy. Údajně jedná s Atléticem Madrid o příchodu Argentince Luciana Vietta.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články