Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice

Do semifinále fotbalového poháru postoupily i Plzeň s Jabloncem

Příbram - Už tři semifinalisty zná domácí pohárová soutěž fotbalistů Ondrášovka Cup. Po středečním postupu Olomouce dnes mezi elitní kvarteto vstoupily i Plzeň s Jabloncem. Západočechům stačila remíza 1:1 v Příbrami, protože doma před týdnem vyhráli 1:0. Jablonec vyřadil loňského vítěze soutěže z Teplic, když sice doma uhrál bezbrankovou remízu, ale po triumfu na Stínadlech 3:1 také může slavit. Olomouc už ve středu vyřadila Liberec.  Další informace přináší server fotbalživě.cz.

Jablonec se na semifinále poháru může těšit po třech letech, i když trenér František Komňacký z výkonu nadšený nebyl. Úroveň utkání s Teplicemi podle něj za moc nestála. "Bylo to, jako kdyby hrál hluchý se slepým. Týmy sice nehrály v nejsilnějších sestavách, ale na pět metrů si musíte nahrát, i kdybyste dva roky nehráli. Snaha tam sice byla, ale k naší hře mám spoustu výhrad," prohlásil Komňacký.

Teplice pokračují v nevýrazných výkonech. Po pondělní domácí prohře s Ostravou také dnes vyšly střelecky naprázdno a rozplynul se jim sen o obhajobě pohárového triumfu, byť po prvním utkání už měly složitou pozici.

Vrba: V poháru máme velké naděje

Plzni dnes v Příbrami hodně pomohl vedoucí gól záložníka Milana Petržely dvacet minut před koncem. V tu chvíli bylo jasné, že domácí musejí k postupu aspoň třikrát skórovat.

To se jim nepovedlo, Daniel Tarczal v poslední minutě pouze vyrovnal, což na radosti Plzně nic nezměnilo. "Jsem samozřejmě rád, že jsme nakonec mezi posledními čtyřmi, a každý ze semifinalistů bude chtít soutěž vyhrát. Já sám ale cítím, že tu naději máme také," uvedl plzeňský kouč Pavel Vrba.

Je nám líto, video expirovalo.
Reportáž z utkání Příbram - Plzeň
Pavel Vrba
zdroj: ČT24 autor: ČT24
Zdroj
ČTK, ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články