Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice

Do San Marina neodjedou Schick, Pavlenka a Sýkora, dorazí Drobný

Ústí nad Labem - Čeští fotbalisté odcestují do San Marina bez zraněných útočníka Patrika Schicka, brankáře Jiřího Pavlenky a nemocného záložníka Jana Sýkory. K týmu se naopak na letišti připojí gólman Jaroslav Drobný. Národní tým odcestuje do San Marina po páté hodině odpolední. Dosud se připravuje v Ústí nad Labem.

Jiří Pavlenka
zdroj: ČTK autor: Michal Kamaryt

Jednadvacetiletý Schick si přivezl zranění kotníku z posledního ligového duelu Sampdorie Janov. Lékaři reprezentace se ho snažili na San Marino připravit, ale nakonec se trenér Karel Jarolím rozhodl neriskovat a talentovaného útočníka uvolnil.

Také Pavlenka měl menší zdravotní potíže z posledního zápasu v dresu Slavie, kvůli čemuž nenastoupil ani ve středeční přípravě s Litvou. V pozici trojky ho tak zastoupí zkušený Drobný, sedmatřicetiletý gólman bundesligových Brém.

Je nám líto, video expirovalo.
Z reprezentace vypadl Sýkora, připojil se gólman Drobný

Sýkora proti Litvě nastoupil do druhého poločasu, ale do San Marina ho nepustí viróza. Jarolím za něj náhradu nepovolal, protože už má k dispozici navíc Tomáše Přikryla z Mladé Boleslavi, který se proti Litvě nevešel do žádné ze dvou jedenáctek.

Čekají reprezentaci lepší časy? Poslechněte si Fotbal fokus podcast:

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články