Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Dluhy dál vyprazdňují kabinu Slavie, odejde Černý

Praha – Současné podmínky panující ve fotbalové Slavii donutily dalšího z hráčů odejít. V dnešním vydání deníku Sport středopolař Jaroslav Černý uvedl, že v týmu po vypršení stávající smlouvy skončí. Od vedení Slavie prý sice obdržel novou nabídku, kvůli výraznému snížení platů však nepočítá s jejím podepsáním. Dosavadní smlouva vyprší Černému na konci prosince.

Kouč Michal Petrouš sice o zkušeného záložníka projevil zájem a přál si, aby v týmu zůstal, fotbalista však upravené podmínky v návrhu nové smlouvy nepřijal. "Pokud chtěl klub uplatnit opci, měl mi nabídnout stejnou smlouvu, jakou mám teď. Jenže nová smlouva byla daleko nižší, a to nešlo akceptovat. Nechtěl bych to konkrétně rozebírat, ale bylo to asi o třetinu," řekl Černý, který má nabídky z české ligy i ze zahraničí.

Doplnil, že v současné neradostné situaci Slavie odejít nechtěl, ale nevidí jinou cestu. "Je mi třicet jedna a člověk v tomto věku musí hledět také trochu na sebe. Kdyby to bylo akceptovatelné, tak bych se rozmýšlel, ovšem v tomto případě to nešlo," dodal hráč, který strávil ve Slavii tři roky a získal s ní dva mistrovské tituly.

Slavia se po podzimní části rozloučila s tuniskými záložníky Tijanim Belaidem a Hocinem Raguedem, nepočítá už ani s útočníkem Alešem Bestou. Petr Trapp dal kvůli dluhům ze strany klubu výpověď a rozhodl se obrátit na svazovou arbitrážní komisi. Podle Sportu klub v týdnu vyplatil hráčům část dlužných peněz v celkové výši deset milionů korun.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články