Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
VK Lvi Praha - VK Trox Příbram

Disciplinárka prošetří ostrý faul Salamiho na Brabce

Praha - Disciplinární komise Fotbalové asociace ČR zahájila na základě zprávy delegáta řízení s útočníkem Teplic Eugenem Salamim kvůli podezření na surovou hru. Důvodem je faul na obránce Bohemians Praha 1905 Ericha Brabce, po kterém musel zkušený stoper vystřídat. Komise se bude případem zabývat za týden po prozkoumání zdravotní zprávy a vyjádření teplického klubu.

Salami v sobotním utkání s nataženou nohou naskočil do Brabce a podrážkou ho zasáhl do hrudníku. Brabec musel střídat a odjel do nemocnice, kde se nepotvrdilo podezření na zlomené žebro. Salami za zákrok dostal od sudího jen žlutou kartu, přestože se ve světě za podobné zákroky i vylučuje.

Komise rovněž zahájila řízení s Českými Budějovicemi kvůli nesportovnímu chování části diváků v utkání s Příbramí a se Slavií kvůli vulgaritám fanoušků v duelu s Jabloncem. Rovněž se bude zabývat zápasem Brno - Sparta. Brno bude prošetřovat za nedostatečnou pořadatelskou službu a Spartu za chování fanoušků.

Jednozápasový trest za vyloučení dostali brněnský brankář Václav Hladký a Juraj Križko z Hradce Králové. Ten má navíc další stop za čtyři žluté karty. Ze stejného důvodu mají zastavenou činnost také Vladimír Kukol (Jihlava), Libor Došek a Jaroslav Diviš (oba Slovácko), Lukáš Hejda (Plzeň) a Jan Bořil (Mladá Boleslav).

Je nám líto, video expirovalo.
Momenty 11. kola: Salamiho brutální kop vyřadil ze hry Brabce
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články