Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

"Dílo zkázy dokonáno!" Slovan je podle slovenských médií nejslabší v EL

Bratislava - Fotbalisté Slovanu Bratislava po porážce od Sparty 0:4 nemají na svém kontě v základní skupině Evropské ligy ani bod ani vstřelený gól. Navíc definitivně přišli o šanci na postup do play-off. Podle slovenského tisku jsou nejslabším účastníkem celé soutěže.

Hráči Slovanu Bratislava
zdroj: ČTK/EFE

"Fotbalisté Slovanu působí, jako by byli v Evropské lize nedopatřením. Slovan je suverénně nejslabším týmem Evropské ligy," zdůraznil deník Sme, podle kterého nebyl slovenský mistr pro domácí hráče rovnocenným protivníkem. "Ještě před čtyřmi lety přitom Žilina vyškolila v boji o Ligu mistrů v dvojzápase Spartu, kterou tehdy koučoval právě Chovanec," dodal list.

"Sparta zahanbila Slovan i v odvetě," napsal na webu nejčtenější slovenský list Nový čas. Dodal, že hráči Sparty po výhře 3:0 před dvěma týdny v Bratislavě bez větších problémů zvládli i odvetu a že Slovan na Letné nic nevymyslel, byl bezmocný a bez šancí.

"Dílo zkázy dokonáno!" uvedl web listu Plus jeden deň, podle kterého fotbalisté Slovanu nepřekročili svůj stín z působení v Evropské lize ani v zápasu v Praze.

Lekce z pořadatelství

Slovenská média rovněž upozornila, že Sparta lépe zvládla i organizaci utkání, které se obešlo bez řádění fanoušků. Říjnový duel obou týmů v Bratislavě musel být kvůli výtržnostem chuligánů přerušen. "Zatímco v Bratislavě fotbal na celé čáře prohrál, na Letné na druhý pokus už další prohru na rozdíl od Slovanu neutrpěl," poznamenal Šport. Podle deníku Plus jeden deň dali sparťanští pořadatelé Slovanu lekci z toho, jak je třeba zvládnout organizaci rizikového utkání.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články