Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Derniéra ve finále? Bylo krásné hrát za Madrid, naznačil Ronaldo odchod z Realu

Popáté v kariéře slavil Cristiano Ronaldo vítězství v Lize mistrů, posedmé se stal nejlepším střelcem milionářské soutěže. Ve finále proti Liverpoolu sice neskóroval, ale i přesto bude jeho jméno skloňováno v nejbližších dnech pravděpodobně nejvíce. Portugalský reprezentant totiž rozvířil spekulace o své budoucnosti, o které dle vlastních slov promluví velmi brzy.     

Cristiano Ronaldo s trofejí pro vítěze Ligy mistrů
zdroj: REUTERS autor: Hannah McKay

"Teď si chci užít vítěznou trofej a v příštích dnech dám odpověď fanouškům. Bylo opravdu krásné hrát za Madrid," prohlásil Ronaldo krátce po finále v Kyjevě. "Jestli je to loučení? Odpověď přijde za pár dní. Budoucnost žádného hráče momentálně není důležitá. Teď píšeme historii a za pár dní něco řeknu," dodal.

Pětinásobný držitel Zlatého míče dotáhl Real k třetímu triumfu v LM za sebou a k celkově třináctému v historii královského klubu pomohl patnácti přesnými zásahy, čímž se opět stal nejlepším kanonýrem soutěže.

V semifinále a finále se ovšem neprosadil a zejména proti Liverpoolu ho zastínil spoluhráč Gareth Bale. "Kdo je nejlepší střelec? Liga mistrů by se měla přejmenovat na CR7 Champions League. Vyhrál jsem ji pětkrát a zase vládnu střelcům, takže rozhodně nemám důvod být zklamaný z toho, že jsem neskóroval," zakončil rezolutně Ronaldo.

Nutno podotknout, že rodák z Funchalu naznačil svůj odchod už několikrát a vždy v Madridu setrval. Prezidenta Realu Florentina Péreze proto spekulace neznepokojuje. "Vždy se toho hodně namluví a pak se nic nestane," uvedl lakonicky. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih finále Ligy mistrů Real - Liverpool
Zdroj
ČT sport, ČTK, The Guardian

Hlavní zprávy

Nejčtenější články