Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Derby pražských "S" vítěze nemělo, první místo i přes remízu udržela Plzeň

Praha – První místo první ligy majitele nezměnilo. Vedoucí Plzeň sice pouze remizovala doma s Teplicemi 2:2, ovšem druhá Slavia zaváhání Viktorie nedokázala využít. Sešívaní v derby remizovali se Spartou 1:1, když dělbu bodů zachránili díky penaltě až v nastavení. Podzimní kometa ze Zlína i nadále ztrácí jeden bod za druhým. Tentokrát prohrála před vlastními fanoušky s Hradcem Králové 1:3. Liberec si přesvědčivě poradil s Karvinou, Příbram zdolala Bohemians 1905.   

Josef Šural ze Sparty (vpravo) se snaží uniknout Josefu Hušbauerovi ze Slavie
zdroj: ČTK autor: Kamaryt Michal

Slavia Praha - Sparta Praha 1:1

Užuž to vypadalo, že derby pražských "S" nabídne nečekaného vítěze. Ještě v nastavení totiž vedení drželi fotbalisté Sparty díky trefě Václava Kadlece. Sto dvacet sekund před koncem ale sudí odpískal penaltu pro domácí a Milan Škoda nakonec vyrovnal na konečných 1:1.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/351656-slavia-se-rozesla-se-spartou-smirne-delbu-bodu-zajistil-v-nastaveni-z-penalty-skoda/)

Viktoria Plzeň - Teplice 2:2

V minulém kole dokázali v závěrečné osmiminutovce otočit duel na půdě Karviné, tentokrát smazali během téhož časového úseku dvoubrankovou ztrátu s Teplicemi. Fotbalisté plzeňské Viktorie odvrátili zásluhou přesných zásahů Hořavy s Bakošem domácí porážku a před nedělním derby pražských "S" vedou tabulku o dva body před Slavií.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/351625-drtivy-finis-prinesl-alespon-bod-plzen-remizovala-s-teplicemi-2-2/)

Liberec - Karviná 2:0

Po vyrovnaných duelech proti favoritům (Plzeň 0:1 a Slavia 1:1) se fotbalisté Slovanu Liberec dočkali zisku plného počtu bodů. Na stadionu U Nisy pokořili ambiciózního nováčka z Karviné 2:0. Úvodní trefu zaznamenal ve čtrnácté minutě nejlepší střelec mužstva Daniel Bartl, pojistku přidal ve druhé půli Roman Potočný.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/351603-liberec-potvrdil-narust-formy-doma-zdolal-karvinou-2-0/)

Zlín - Hradec Králové 1:3

Jarní trápení fotbalistů Zlína neskončilo ani proti o záchranu bojujícímu Hradci Králové. Fastav padl před vlastními fanoušky 1:3 a prodloužil své čekání na ligové vítězství. Plný počet bodů nezískal už osm duelů. Naopak "Votroci" se radovali po sedmi zápasech a odskočili předposlední Jihlavě.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/351607-hradec-kralove-necekane-uspel-ve-zline-a-posilil-zachranarske-nadeje/)

Příbram - Bohemians 1905 1:0

Druhé jarní vítězství 1:0, stejný střelec rozhodující branky. Tomáš Pilík oživil precizní trefou šance domácích na záchranu v nejvyšší soutěží. Vzhledem k triumfu Hradce Králové ve Zlíně nicméně šestibodový odstup zůstal zachován. Bohemians 1905 naopak potřetí za sebou padli a jejich náskok na sobotního soupeře činí rovněž šest bodů.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/351606-pilik-opet-zachranil-pribram-trestnym-kopem-skalpoval-klokany/)

Brno - Dukla Praha 0:0

Konstantní výkonnost brněnské Zbrojovky pokračovala i proti Dukle. Celek z moravské metropole totiž počtvrté za sebou uhrál bezbrankovou remízu. Připsal si čtrnáctý nerozhodný výsledek v letošní sezoně a nadále zůstává dvanáctý. Pražané neprodloužili vítěznou sérii a patří jim devátá pozice.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/351604-ofenzivni-impotence-brna-nebere-konce-tentokrat-remizovalo-0-0-s-duklou/)

Jihlava - Slovácko 0:0

Reprezentační přestávka přišla mužstvu Michala Bílka vhod. Po dvou utkáních, ve kterých inkasovalo devět branek, udrželo čisté konto. Vítězství se nicméně nedočkalo. Fotbalisté z Vysočiny si totiž směrem dopředu nevypracovali téměř nic, a proto skončil vzájemný souboj 0:0.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/351605-jihlava-ukoncila-proti-slovacku-serii-porazek-kyzene-tri-body-vsak-neziskala/)

Mladá Boleslav - Jablonec 0:0

Jablonec potvrdil své trápení na hřištích soupeřů. Jak na Julisce, tak v Mladé Boleslavi si nevypracoval prakticky žádnou šanci a může být rád za remízu 0:0. Středočeši doma nenavázali na vítězství proti pražské Spartě, přesto drží o skóre před Zlínem čtvrtou příčku zaručující místenku v předkole Evropské ligy.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/351564-boleslav-platonicky-tlak-nevyuzila-a-s-mdlym-jabloncem-hrala-bez-branek/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články