Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Další zranění. Z národního týmu vypadl před úvodem kvalifikace Frýdek

Praha - Dilema, koho nasadit do středu zálohy vedle Vladimíra Daridy, za trenéra Karla Jarolíma vyřešilo zranění. Z nominace vypadl kvůli problémům se svalem po zápase s Arménií sparťanský univerzál Martin Frýdek.

Frýdek je už čtvrtým středním záložníkem, o kterého reprezentace přišla kvůli zranění. Ještě před pondělním srazem vypadli sparťan Bořek Dočkal a mladoboleslavský Jakub Rada, které nahradil plzeňský Tomáš Hořava. I ten však v průběhu týdne mužstvo ze zdravotních důvodů opustil a místo něj Jarolím pozval jabloneckého Martina Pospíšila.

"O tom, že bychom povolali někoho dalšího, už jsme neuvažovali. Už jsme povolali dva dodatečně, tak abychom v tom nedělali velký guláš. Věřím, že se s tím nějak srovnáme," prohlásil na dnešní tiskové konferenci Jarolím.

V kádru je momentálně 24 hráčů. Na soupisce v nedělním utkání může být 23 jmen a "Černý Petr" zřejmě vyjde na sparťana Ondřeje Zahustela. "Mluvil jsem s ním a vypadá to na Ondru Zahustela, protože nám vypadl středový hráč Martin Frýdek," dodal Jarolím.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články