Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Thomas Cup 2024

Další změny v nominaci. Zmrhala s Řezníkem nahradí v Kataru Coufal s Faltou

Seriál změn v nominaci národního týmu na přípravný turnaj v Kataru má další pokračování. S českým výběrem nakonec kvůli zdravotním problémům neodletí obránce Plzně Radim Řezník a záložník Slavie Jaromír Zmrhal. Zraněné duo kouč Karel Jarolím nahradil libereckým bekem a nováčkem v reprezentaci Vladimírem Coufalem a olomouckým křídelníkem Šimonem Faltou.

Šimon Falta
zdroj: ČTK autor: Šimánek Vít

Už dopoledne povolal Josefa Šurala s Martinem Frýdkem ze Sparty, Jana Klimenta z Bröndby Kodaň, nováčky Stefana Simiče z Crotone s Davidem Houskou z Olomouce. Mezi dodatečně povolanými byl také Zmrhal, kterého ale nakonec do Kataru stejně jako Řezníka nepustila lékařská prohlídka po večerním tréninku.

Jarolím proto nominoval další dva hráče. Šimona Faltu z Olomouce, který už byl s týmem při posledním kvalifikačním dvojzápase s Ázerbájdžánem a San Marinem. Naopak Vladimír Coufal z Liberce byl povolán vůbec poprvé. Dočkal na sraz nedorazil kvůli rodinným důvodům, Vydru vyřadilo zranění.

Reprezentace odletí do Dauhá v úterý ráno a přípravný turnaj zahájí ve středu zápasem s Islandem. V sobotu nastoupí proti domácímu výběru.

Je nám líto, video expirovalo.
Simič se rozhodl reprezentovat Česko, ještě v pondělí odmítl Bosnu
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články