Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Další posila pro Slavii. Pražané získali záložníka Alvira, který hrál za Atlético Madrid

Praha – Zimní posilování Slavie má za sebou čtvrté pokračování. Po dvou českých hráčích přivedli sešívání druhou zahraniční akvizici. Z Domžale do Edenu zamířil záložník Marko Alvir, který hrával i za rezervní tým Atlética Madrid. Dvaadvacetiletý Chorvat s druhým celkem prvoligové tabulky podepsal smlouvu na tři roky.

Marko Alvir
zdroj: Twitter Slavia Praha

"Jedná se o velký talent, který jsme dlouho a důkladně sledovali. Věříme, že bude pro náš tým posilou a ukáže, co v něm je," řekl generální ředitel Slavie Martin Krob.

Alvir prošel mládežnickými akademiemi Dinama Záhřeb a Atlética Madrid, kde hrál za rezervní tým. Od roku 2015 působil v Domžale a během této sezony ve 20 ligových utkáních zaznamenal osm branek.

"Myslím, že přestup do Slavie je pro mě velký krok. Hodně jsem se o fungování klubu zajímal, udělal na mě velký dojem, znám zdejší ligu. Díval jsem se na posledních pět nebo šest zápasů," uvedl Alvir.

"První cíl je vyhrát ligu a druhý základní skupina Ligy mistrů nebo aspoň Evropské ligy. To je můj sen už z doby, kdy jsem začínal hrát fotbal," doplnil bývalý mládežnický reprezentant.

Slavia už během zimní přestávky získala norského krajního obránce Pera-Egila Floa, stopera Michaela Lüftnera a brankáře Přemysla Kováře.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články