Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Další pocta pro Součka. Je nominován na nejlepšího hráče Premier league za prosinec

Tomáš Souček se v Premier league zařadil mezi ty nejlepší, přinejmenším tedy v posledním měsíci loňského roku. Byl totiž nominován na cenu pro nejlepšího hráče soutěže za prosinec. Defenzivní záložník West Hamu je v nominaci s dalšími sedmi hráči. Vítěz bude oznámen příští týden.

V nominaci vedle pětadvacetiletého Součka jsou i Anwar El Ghazi, Emiliano Martínez (oba Aston Villa), listopadový vítěz Bruno Fernandes, Marcus Rashford (oba Manchester United), Ben Mee (Burnley), Mohemed Salah (Liverpool) a John Stones (Manchester City).

"Před rokem jsem si vůbec nedovedl představit, že bych se viděl mezi tak velkými jmény. Je pro mě čest být nominován na hráče měsíce v Premier League. Jsem rád, že jsem mohl pomoct klubu," napsal na svůj twitterový účet Souček.

Trojnásobný český mistr s pražskou Slavií se v šesti prosincových utkáních za "kladiváře" trefil třikrát. "Velký měsíc pro velkého muže," uvedl londýnský celek na Twitteru.

Hlasování, v němž se rozhoduje také o nejlepším trenérovi a gólu, skončí v pondělí. O vítězi rozhodují fanoušci, kapitáni všech dvaceti klubů Premier League a vybraní experti.

Je nám líto, video expirovalo.
West Ham vydřel postup do 4. kola FA Cupu
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články