Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Coufal podle The Athletic podepsal ve West Hamu novou tříletou smlouvu

Služeb Vladimíra Coufala si ve West Hamu zjevně velmi cení. Už po ročním působení v anglickém celku si podle The Athletic vysloužil devětadvacetiletý obránce nový tříletý kontrakt s opcí na další rok.

Coufal přestoupil do West Hamu přesně před rokem z pražské Slavie za šest milionů eur (tehdy zhruba 162,5 milionu korun). United se v té době upsal do roku 2023 s dvouletou opcí.

"Před rokem se mi splnil sen. Máme za sebou jako klub skvělou sezonu. Jednou Kladivář, navždycky Kladivář," napsal dnes Coufal na Twitteru k ročnímu výročí přestupu do klubu, s nímž obsadil šesté místo v Premier League a postupil do Evropské ligy.

Coufal se po příchodu do West Hamu zařadil k oporám týmu a společně s krajanem a bývalým spoluhráčem ze Slavie Tomášem Součkem patří k velkým oblíbencům fanoušků. Za United odehrál zatím 43 soutěžních zápasů, branky se ještě nedočkal.

Čtyřiadvacetinásobný český reprezentant má aktuálně zdravotní problémy, kvůli nimž nehrál ve čtvrtek v Evropské lize proti Rapidu Vídeň. Nejistý je také jeho start v nedělním ligovém duelu proti Brentfordu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články