Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Coufal laboruje s vleklým problémem, v přáteláku proti Maďarsku k dispozici nebude

Od reprezentace se před přípravným utkáním v Maďarsku kvůli lehčímu zranění odpojil obránce Vladimír Coufal. Trenér Jaroslav Šilhavý místo pravého beka West Hamu nikoho dalšího nepovolal, do Budapešti tak míří 22 hráčů. Přímý přenos Maďarsko – ČR odvysílá ČT2 a ČT sport Plus v neděli od 17:40.

Vladimír Coufal
zdroj: ČTK

Coufal odehrál celých 90 minut čtvrtečního domácího utkání kvalifikace mistrovství Evropy proti Albánii, s níž reprezentanti v pražském Edenu remizovali 1:1. Na přípravný zápas po dohodě s klubem už k dispozici nebude.

"Vladimír Coufal má menší vleklý zdravotní problém. West Ham přesto souhlasil, že na sraz může dorazit. Nicméně jeho zdravotní stav se v průběhu týdne a po zápase nezlepšil, a tak s ním do přípravného zápasu nepočítáme. Proto dnes odletěl do Londýna," uvedl reprezentační manažer Tomáš Pešír.

Nikdo další z aktuální nominace před zápasem v Maďarsku nevypadl. Trenér Šilhavý tak bude mít k dispozici trojici brankářů a 19 hráčů do pole. Nedělní utkání má v Budapešti výkop v 18:00, v sobotu v podvečer české mužstvo v Puskás Aréna čeká tradiční předzápasový trénink.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články