Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Coufal asistoval při výhře West Hamu, Leicester porazil Chelsea a vede tabulku

Fotbalisté Leicesteru porazili v 18. kole anglické ligy Chelsea 2:0 a dostali se do čela neúplné tabulky. Zvítězil i West Ham, který s českými fotbalisty Součkem a Coufalem, jenž asistoval u jedné ze dvou branek, porazili předposlední West Bromwich 2:1. "Kladiváři" vyhráli třetí ligový zápas za sebou a dotáhli se bodově na šestý Everton, který má ale o dvě utkání méně.

West Ham porazil West Bromwich
zdroj: ČTK/imago sportfotodienst autor: Nigel Keene via www.imago-images.de

Domácí otevřeli skóre v nastavení prvního poločasu. Přetažený centr Saida Benrahmy vrátil Coufal z první před branku na Bowena, který hrudí usměrnil míč do sítě. Coufal si připsal třetí asistenci v Premier League od podzimního příchodu z pražské Slavie.

Nováček soutěže vyrovnal šest minut po změně stran zásluhou Matheuse Pereiry. Vedení londýnskému celku vrátil o čtvrt hodiny později Michail Antonio. "Sezonu jsme začali dobře a máme 32 bodů, v celé minulé jsme jich získali 39. Nejbláznivější na tom je, že nehrajeme nejlépe, ale i tak se nám daří vítězit. Vypadá to dobře a pozitivně a můžeme být ještě lepší," citoval klubový web Antonia.

Leicester rozhodl o třetí ligové výhře za sebou už v první půli. Nejprve se v šesté minutě prosadil Wilfred Ndidi, čtyři minuty před pauzou pak James Maddison.

"Lišky", které v únoru v úvodním vyřazovacím kole jarní části Evropské ligy vyzvou pražskou Slavii, vedou tabulku před manchesterskými celky United a City. Chelsea je osmá.

Anglická fotbalová liga - 18. kolo:

West Ham United - West Bromwich 2:1 (45.+1 Bowen, 66. Antonio - 51. Pereira), Leicester - Chelsea 2:0 (6. Ndidi, 41. Maddison).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články