Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Sportfilm festivalové ozvěny 2024

Como bylo blízko svému prvnímu vítězství. AC Milán deklasovalo Benátky

Nováček italské ligy Como promrhalo v utkání s Boloňou dvougólový náskok a pouze remizovalo 2:2. V nastavení vyrovnal Samuel Iling Junior. Oba týmy v lize stále čekají na první výhru. V dalším ze zápasů AC Milán čtyřmi góly během první půlhodiny deklasovalo Benátky a s výsledkem 4:0 slavilo ve 4. kole první vítězství.

Utkání Coma s Boloňou
zdroj: Reuters

AC Milán poslal do vedení už ve druhé minutě Hernández, když z ostrého úhlu prostřelil brankáře Joronena. Po čtvrt hodině hry zvýšil na 2:0 svou premiérovou brankou v dresu Rossoneri záložník Fofana, jenž do Milána přestoupil v létě z Monaka.

Hosté z Benátek pak domácímu týmu darovali dva pokutové kopy po faulech Joronena a Schingtenneho. První penaltu proměnil ve 25. minutě Pulisic a druhým premiérovým střelcem v týmu AC se o čtyři minuty později stal Abraham. Anglický útočník v Miláně hostuje z AS Řím.

Como si doma vybudovalo dvoubrankové vedení díky vlastní brance Casaleho z páté minuty a trefě Cutroneho z úvodu druhé půle. Boloňa snížila čtvrt hodiny před koncem zásluhou Castra a v nastavení srovnal obstřelem střídající Iling Junior. Oba týmy v lize stále čekají na první výhru a Boloni se nedaří navázat na historickou minulou sezonu, v níž se poprvé probojovali do Ligy mistrů. Como se do Serie A vrátilo po 21 letech a zatím získalo body jen za dvě remízy.

Juventus remizoval na půdě Empoli 0:0 a se zápasem navíc se v čele tabulky o bod odpoutal od druhého Interu Milán.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články