Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SLUNETA Ústí nad Labem - BK KVIS Pardubice

City ztratilo se Sunderlandem, Everton s Crystal Palace

Londýn - Dohrávka 26. kola nevyšla ani Manchesteru City ani Evertonu. Citizens pouze remizovali s posledním týmem tabulky Sunderlandem 2:2 a ztratili cenné body v boji o titul, Everton zase zaskočilo Crystal Palace – jeho posun na čtvrté místo se po prohře 2:3 přinejlepším odkládá.

Nazlobený Vito Mannone
zdroj: ČTK/EMPICS autor: Lynne Cameron

Manchesterský celek přitom bleskově udeřil, když už v druhé minutě skóroval po Agüerově kolmé přihrávce Fernandinho. Jenže poté v 73. minutě Wickham vyrovnal a krátce nato dokonce poslal hosty do vedení. Zaskočený favorit už dokázal jen vyrovnat, v 88. minutě se o to postaral Nasri. Sunderland si po pěti porážkách připsal bod, na nesestupové 17. místo jich nicméně ztrácí ještě šest.

Ani Everton, který se mohl posunout na čtvrtou pozici před Arsenal, doma neuspěl. S Crystalem Palace prohrál 2:3 a jeho sedmizápasová vítězná série se uzavřela. Čtyři kola před koncem soutěže tak zůstal bod za postupovými příčkami do Ligy mistrů.

Anglická fotbalová liga - 26. kolo: Everton - Crystal Palace 2:3 (61. Naismith, 86. Mirallas - 23. Puncheon, 49. Dann, 73. Jerome), Manchester City - Sunderland 2:2 (2. Fernandinho, 88. Nasri - 73. a 83. Wickham).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články