Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Archiv D: 5x trenér

Chvála od Carraghera: Souček jako posila sezony, Coufal je v ideální sestavě

Fotbalový expert Sky Sports a bývalý anglický reprezentant Jamie Carragher označil záložníka Tomáše Součka za posilu sezony anglické ligy. Jeho spoluhráče z West Hamu obránce Vladimíra Coufala pak bývalý stoper Liverpoolu zařadil do své ideální sestavy Premier League.

Souček, který v jarní části minulého ročníku už ve West Hamu hostoval ze Slavie, je podle Carraghera pro hru "kladivářů" klíčový.

Šestadvacetiletý reprezentant v aktuální ligové sezoně vstřelil devět gólů ve 35 zápasech. Londýnské mužstvo je i díky Součkovi na pátém místě tabulky a tři kola před koncem stále bojuje o účast v elitní čtyřce.

"Dává góly ze zálohy a klape mu to s Declanem Ricem. Můžeme mluvit o tom, že týmy měly skvělou sezonu, ale vzestup West Hamu byl enormní," citoval Carraghera web skysports.com.

"Ten tým bojoval o záchranu a teď sahá po Lize mistrů. Pro mě je Souček možná jejich nejdůležitějším hráčem. To, co dokáže v obou šestnáctkách, má velký podíl na úspěchu West Hamu," přidal Carragher.

Chválil i dalšího bývalého slávistu Coufala. Osmadvacetiletý pravý bek ve 31 ligových duelech zaznamenal šest asistencí. "Mám ho rád. Hraje týden co týden, je skvělý a je ztělesněním sezony West Hamu," prohlásil Carragher.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články