Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Chuligánům po bitce v Jablonci hrozí vězení

Liberec - Čtyřem fotbalovým fanouškům Slavie Praha a třem příznivcům Jablonce hrozí vězení kvůli bitce, do níž se pustili po skončení nedělního prvoligového zápasu. Nedaleko stadionu Na Střelnici se pralo celkem 14 chuligánů, nikdo z nich neutrpěl zranění. Komisař je obvinil ze rvačky a výtržnictví. Dospělí chuligáni mohou jít za mříže až na dva roky, fanoušci mladší 18 let na rok. Uvedla to dnes policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

Chuligáni byli ve věku zhruba 17 až 34 let a vrhli se na sebe okolo 22:30 na křižovatce Pražské a Květinové ulice. Pustilo se tam do sebe pět fanoušků Slavie a devět fanoušků Jablonce. Podle Sochorové se vzájemně vyprovokovali.

"Proti fanouškům zasáhli okamžitě po rozpoutání rvačky příslušníci pořádkové jednotky - takzvaní těžkooděnci a další policisté," dodala Sochorová.

Policisté označili utkání mezi Jabloncem a Slavií za rizikové. O pořádek se starali těžkooděnci z jablonecké, liberecké a semilské pořádkové jednotky, cizinecká policie z Liberce a jablonecká městská policie.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články