Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Chovají se ke mně jako ke zločinci, stěžuje si Costa a doufá v návrat do Atlética

Londýn - Nejlepší střelec mistrovské sezony Diego Costa upadl v nemilost trenéra Antonia Conteho a jeho úspěšné působení v Chelsea je víceméně sečteno. Po zamítnutí přesunu do rezervního týmu si stěžuje, že se k němu londýnský klub chová jako ke zločinci. Doufá, že během srpna "Blues" definitivně opustí. V ideálním případě by rád znovu oblékal dres Atlética Madrid, odkud v roce 2014 do britské metropole odešel.      

Diego Costa se raduje z gólu proti Arsenalu ve finále FA Cupu
zdroj: PA autor: Adam Davy

Costa nenastoupil za Chelsea od květnového finále FA Cupu, po němž mu kouč Antonio Conte v SMS zprávě napsal, že nefiguruje v jeho plánech na další sezonu. Z rozhodnutí klubu by měl nyní španělský reprezentant trénovat s rezervním týmem. To nicméně odmítá.

"Nepustí mě do kabiny prvního týmu a zabraňují mi v kontaktu se spoluhráči. Nejsem přece zločinec! Myslím si, že není fér, aby se ke mně chovali tímto způsobem po tom všem, co jsem udělal," prohlásil Costa.

Contemu, s nímž zpočátku vycházel skvěle, teď nemůže přijít na jméno. "Vím, že je to skvělý trenér. Udělal skvělou práci. Ale jako člověk? Ne. Nemá k hráčům blízko a nemá charisma." Uznávanému trenérovi vyčítá i fakt, že mu důležité informace poslal esemeskou. "Kdyby byl upřímný, řekl by mi to do očí," dodal.

V současnosti je doma v Brazílii a hodlá tam zůstat, i když mu Chelsea nedovolí v tomto přestupním období odejít. "Klidně strávím rok v Brazílii, přestože mě klub potrestá a nebude mi platit. Vrátím se silnější," uvedl Costa a přidal, že by se rád vrátil do Atlética.

Madridský celek však kvůli trestu od FIFA nesmí podepisovat nové hráče, takže by Costovu situaci řešilo jen hostování. "Doufám, že to do konce měsíce dobře dopadne," zakončil kanonýr, který v 89 zápasech za Chelsea vstřelil 52 gólů.

Zdroj
ČTK, Daily Mail, Daily Telegraph

Hlavní zprávy

Nejčtenější články