Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Chelsea vyhrála nad Aston Villou 2:1

Londýn - Fotbalisté Chelsea vyhráli i druhý zápas sezony pod vedením trenéra Josého Mourinha. V předehrávce 3. kola anglické ligy doma porazili Aston Villu 2:1, když vítězný gól vstřelil v 73. minutě Branislav Ivanovič.

Petr Čech
zdroj: Getty Images autor: Shaun Botterill

Chelsea vedla už od 6. minuty, kdy po levém křídle utekl Hazard, jeho střelu sice brankář Guzan vyrazil, ovšem jen do dobíhajícího španělského obránce Luny, od něhož se míč odrazil do vlastní branky.

V nastavení první půle se však znovu připomněl belgický útočník Benteke, který v prvním kole dvěma góly sestřelil Arsenal. Obrana Chelsea mu dala ve vápně dostatek prostoru k tomu, aby si zpracoval přihrávku a střelou k bližší tyči překonal českého brankáře Petra Čecha. Byl to pro něj už 17. ligový gól v kalendářním roce 2013, což je nejvíce ze všech hráčů Premier League.

Londýnský celek však odmítl odevzdat Aston Ville dva body a zasloužil se o to Ivanovič. Srbský obránce si naskočil na centr Lamparda z přímého kopu a hlavou zařídil vítězství. To v závěru pomohl udržet Čech, který lapil vydařenou Weimannovu střelu.

Anglická fotbalová liga - 3. kolo:

Chelsea - Aston Villa 2:1 (6. vlastní Luna, 73. Ivanovič - 45.+3 Benteke).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články