Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Chelsea v závěru otočila duel s nováčkem z Readingu

Londýn – Dlouho prohrávali fotbalisté Chelsea v předehrávce třetího kola anglické Premier League s nováčkem z Readingu, nakonec ale třemi góly v závěru otočili utkání a zvítězili 4:2. O vítěznou branku utkání se postaral v 81. minutě Fernando Torres, jehož gól ale padl patrně z ofsajdu.

Torres slaví svůj gól proti Readingu
zdroj: Getty Images

Fotbalisté Chelsea v předehrávce třetího kola anglické ligy zdolali 4:2 nováčka z Readingu, s kterým po chybě brankáře Petra Čecha prohrávali ještě 21 minut před koncem 1:2. V novém ročníku Premier League zatím vyhráli obě svá utkání.

Chelsea podobně jako v nedělní ligové premiéře pomohla v úvodu penalta, kterou vybojovala nová posila, záložník Eden Hazard. S pokutovým kopem už podruhé v sezoně úspěšně naložil záložník Frank Lampard.

V 25. minutě však bylo vyrovnáno. Na povedený centr Garatha McClearyho si naskočil útočník Pavel Pogrebňak a hlavičkou na vzdálenější tyč ukončil po 115 minutách Čechovu neprůstřelnost v novém ročníku. Ve 29. minutě hosté vývoj duelu otočili, když český brankář chyboval a neudržel přímý kop Dannyho Guthrieho, který směřoval přímo na něj.

Podobné zaváhání ale předvedl i brankář Adam Federici při dalekonosné střele stopera Garyho Cahilla, který srovnal v 69. minutě na 2:2. Rozhodující branku vstřelil – patrně z ofsajdu - útočník Fernando Torres a odvrátil tak hrozbu, že Reading zdolá v ligovém utkání "Blues" poprvé od roku 1930. V nastavení přidal domácí favorit další gól. Brankář Federici se zapojil do útoku, a tak měl obránce Branislav Ivanovič po brejku s nahrávajícím Hazardem snadnou pozici.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články