Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ESA logistika Tatran Střešovice - FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Chelsea řeší problém. Conte chce vést od nové sezony Inter

Milán - Chelsea se sice pod vedením Antonia Conteho výrazně zvedla v herním projevu a s desetibodovým náskokem vede tabulku Premier League, italský kouč však možná jen po roce změní působiště. V létě by se měl přesunout od Interu Milán, odkud dostal lákavou nabídku čínských majitelů. Bývalý trenér Juventusu a italského národního týmu by si díky ní mohl přijít na 15 milionů eur (v přepočtu 405 milionů korun) za sezonu.

Eden Hazard a Antonio Conte
zdroj: REUTERS autor: Hannah McKay

Sedmačtyřicetiletý Conte by měl v Interu podepsat čtyřletý kontrakt, informuje list Tuttosport. Pro návrat Conteho do vlasti navíc hraje i fakt, že se mu v Londýně stýská po rodině. Vlastníky milánského velkoklubu teď po dohodě s Contem čeká jednání s majitelem Chelsea Romanem Abramovičem o vyvázání kouče z kontraktu, který má podepsaný do roku 2019.

Bývalý spoluhráč Pavla Nedvěda z Juvetusu sice vede Chelsea za titulem, na Stamford Bridge ale není podle italských médií spokojený. S Abramovičem má spory ohledně výdajů na nové hráče, navíc mu ruský majitel neumožnil vzít si šest asistentů, které Conte požadoval, ale jen tři.

Inter trénuje Stefano Pioli, který převzal trápící se tým loni v listopadu po Franku De Boerovi. Aktuálně jsou "Nerazzurri" v tabulce Serie A na šestém místě.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články