Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Chelsea remizovala s Norwichem, Liverpool senzačně podlehl Boltonu

Londýn – Fotbalisté Chelsea v anglické lize znovu zaváhali a ve 22. kole uhráli na hřišti nováčka Norwiche jen bezbrankovou remízu. Svěřenci trenéra Andrého Villase-Boase se v posledních sedmi utkáních Premier League jen dvakrát radovali z vítězství a ještě více snížili své šance na mistrovský titul. Zaváhal i severoanglický Liverpool, který překvapivě prohrál na hřišti Boltonu. Protrh tím desetizápasovou vítěznou bilanci s týmem Wanderers a dále se vzdálil špičce ligy.

Fernando Torres proti obráncům Norwiche
zdroj: ISIFA

Chelsea s reprezentačním brankářem Petrem Čechem utrpěla první ztrátu už v prvním poločase, když musel kvůli poraněnému lýtku odstoupit Frank Lampard. Hostům se bez klíčového záložníka nedařila kombinace. Největší šanci utkání měl po hodině hry Fernando Torres, ale zblízka minul odkrytou branku. Španělský útočník v Chelsea dál tápe a na gól čeká už přes tři měsíce. I proto se dlouhodobě spekuluje o možnosti útočníkova přestupu.

Norwich si připsal první nulu v sezoně

Další příležitosti "Blues" zlikvidoval pozorný brankář John Ruddy, který šesti zákroky výrazně přispěl k vůbec prvnímu čistému kontu Norwiche v této sezoně. Čech neinkasoval v rámci anglické ligy podruhé v řadě a celkově pošesté v aktuálním ročníku.

Klub ze Stamford Bridge tak promeškal dobrou šanci na dotažení se týmům na vrcholu tabulky. V zítřejších zápasech totiž Arsenal hostí úřadujícího mistra Manchester United a zároveň jeho městský rival přivítá na Etihad stadionu výborně hrající Tottenham.


szólj hozzá: Norwich v Chelsea HIGHLIGHTS

Liverpool překvapivě nebodoval

Liverpool prohrál na hřišti dosud předposledního Boltonu 1:3 a nepřiblížil se kýženým příčkám, zajišťujícím účast v Lize mistrů. "Reds" z posledních šesti ligových duelů jen jednou naplno bodovali. Wanderers si na svém Reebook Stadionu vypracovali v úvodní půlhodině dvoubrankový náskok díky Marku Daviesovi a Nigelu Reo-Cokerovi.

Ještě před přestávkou sice dokázal snížit Graig Bellamy, ale poslední slovo patřilo v 50. minutě domácímu Gretaru Steinssonovi. Bolton přerušil desetizápasovou ligovou sérii proher s Liverpoolem, která trvala od září 2006, a odpoutal se od sestupových pozic.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články