Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Chelsea porazila Wigan až gólem v nastavení

Londýn - Až brankou Juana Maty z třetí minuty nastaveného času porazili fotbalisté Chelsea v anglické lize zachraňující se Wigan 2:1. Londýnský celek s Petrem Čechem v brance ztrácí v neúplné tabulce dva body na čtvrté místo, zajišťující start v Lize mistrů.

Chelsea, která v týdnu postoupila přes Benfiku Lisabon do semifinále Ligy mistrů, se na Stamford Bridge proti outsiderovi dlouho trápila. Domácí diváci čekali na první branku až do 62. minuty, než se z neodmávané ofsajdové pozice prosadil srbský obránce Branislav Ivanovič.

Houževnatý Wigan vyrovnal osm minut před koncem. Senegalec Mohamed Diamé se prohnal pokutovým územím Chelsea a umístěnou přízemní ranou překonal Čecha. "Blues" však v nastavení osmou výhru z deseti utkání pod trenérem Robertem Di Matteem přece jen zachránili. Tvrdá rána střídajícího Fernanda Torrese se od tyče odrazila k dalšímu Španělovi Matovi a ten zblízka pohodlně zakončil.

Tottenham se i přes bezbrankovou remízu se Sunderlandem dostal na třetí místo před Arsenal, který má k dobru nedělní šlágr s Manchesterem City. Liverpool zachránil díky brance Luise Suáreze v 82. minutě doma remízu 1:1 s Aston Villou a v Premier League dál tápe. Z posledních devíti zápasů vyhráli "Reds" jen jednou a figurují na osmé příčce.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články