Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Chci vyhrát Ligu mistrů s Juventusem, vyslovil hlavní přání Ronaldo

Hlavním cílem Cristiana Ronalda je uspět s Juventusem v prestižní Lize mistrů. Turínský velkoklub čeká na triumf od roku 1996 a právě hvězdný fotbalista, který přišel před sezonou z Realu Madrid, by měl "staré dámě" k prvenství napomoct.

Cristiano Ronaldo
zdroj: ČTK/DPA autor: firo Sportphoto/Giampiero Sposit

"Chci vyhrát Ligu mistrů s Juventusem. Zaměříme se na to s mými spoluhráči, ale zase tím nejsme posedlí. Půjdeme krok po kroku a uvidíme, jestli to bude tuto sezonu, v té další, nebo až za tři roky," řekl Ronaldo, který vyhrál Ligu mistrů už pětkrát. Čtyřikrát se mu to povedlo s Realem a jednou s Manchesterem United.

"Pro tuhle sezonu je cílem klubu vyhrát italskou ligu, domácí pohár a samozřejmě dojít co nejdále v Lize mistrů. Jestli to bude až na vrchol, to se uvidí," dodal třiatřicetiletý portugalský reprezentant a historicky nejlepší střelec Ligy mistrů.

Jaký vliv může mít na Juventus příchod Ronalda? Poslechněte si Fotbal fokus podcast:

Ronaldo zatím odehrál v nové sezoně za Juventus jeden soutěžní zápas. V sobotním úvodním duelu italské ligy se sice gólově neprosadil, i tak ale turínský velkoklub po obratu vydřel výhru 3:2 na hřišti Chieva.

"Jsem maximálně šťastný. Tým je silný, a jak každý ví, Juventus je jedním z největších klubů na světě. Byl jsem pozitivně překvapen. Trénujeme tvrdě, dvakrát denně. Líbí se mi tréninkové metody a zaujetí, všechno je velmi profesionální," pochvaloval si Ronaldo.

Je nám líto, video expirovalo.
Juventus vydřel s Chievem výhru v nastavení
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články