Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ESA logistika Tatran Střešovice - FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Champagne jde do boje proti Blatterovi. Vymýtím korupci, slibuje

Curych - Navzdory sloganům se uvnitř Mezinárodní fotbalové federace FIFA fair play nehraje a tlak na zveřejnění celé zprávy právníka Michaela Garcíi stoupá. Šéf etické komise federace Hans-Joachim Eckert před týdnem na základě jejího shrnutí nepřímo konstatoval, že ke korupci při volbě pořadatelů vrcholných fotbalových akcí došlo, incidenty prý ale nepoškodily bezúhonnost volebního procesu jako celku. García trvá na zveřejnění celé zprávy, která má 430 stránek. Spojence teď našel v kandidátovi na nového předsedu FIFA.

Jerome Champagne
zdroj: ČT sport

Jerome Champagne jde proti Seppu Blatterovi a s názorem Garcíi o vymýcení kriminality ve fotbale souhlasí. "Potřebujeme otevřený dialog a spolupráci s vládními a mezinárodními úřady jako je Interpol, abychom úspěšně potírali kriminální aktivity okolo a uvnitř fotbalu – a pro mě tohle není žádný problém."

Champagne byl do roku 2010 dlouhá léta ve vedení FIFA a nyní se chce vrátit na nejvyšší post. Téma korupce bude jeho hlavním předvolebním trumfem. Volba předsedy FIFA se koná v květnu příštího roku.

Je nám líto, video expirovalo.
Kandidát na nového šéfa FIFA chce zatočit s korupcí
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články