Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

ČFL čeká tvrdý boj o záchranu

Praha – Konečné výsledky České fotbalové ligy nejsou dvě kola před koncem ještě zcela jasné. Postup do druhé ligy má již delší dobu jistý Vlašim. Mezi tři sestupující se ale ještě může dostat každý z posledních šesti týmů. V nynějším 30. kole ovšem naznačil své ambice Liberec B. Díky hattricku Robina Dejmka totiž otočil zápas se Sezimovým Ústím, zvítězil 3:2. Na sestupových pozicích nyní figurují Slavoj Vyšehrad, Náchod-Deštné a Letohrad. Mají mezi sebou pouze jednobodové odstupy, o další bod více má nyní liberecká záloha.

Fotbalový míč
zdroj: ČT24 autor: ČT24

Sezimovo Ústí, které přes slibný náskok nakonec neuspělo v Liberci, je zároveň jediným mužstvem, nad nímž dokázalo ve svých posledních devíti zápasech zvítězit plzeňské béčko. Vytěžilo z nich dohromady jen čtyři body. Viktoria B neuspěla ani dnes v Praze, na Strahově podlehla svým slávistickým protějškům 1:2.

Záloha mistra republiky tak nadále ztrácí ze čtvrté příčky dva body na třetí Spartu Krč. V nadcházejícím předposledním kole dojde k přímému souboji o tuto pozici, Krč bude se Slavií B hrát doma. Ve slávistickém dresu se dnes střelecky prosadili Studík s Tafatem, jenž přišel do Slavie právě z Plzně, za hosty skóroval Vitouš.

Oslavovat záchranu už může Varnsdorf, jenž porazil gólem Procházky 1:0 karlovarské Buldoky. Slovan se tak dokonce aktuálně protlačil do první poloviny tabulky.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články