Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

V prvním pohárovém čtvrtfinále nestačila Jihlava na Olomouc

Jihlava – Jednou nohou ve čtvrtfinále fotbalového MOL Cupu je olomoucká Sigma. Hanáci v úvodním duelu 4. kola pohárové soutěže zvítězili 1:0 na hřišti Jihlavy, když se o jediný gól utkání ve 30. minutě postaral Jakub Plšek. Odveta v Olomouci se hraje 4. listopadu. 

Jihlava se trápí v lize, kde z posledních šesti zápasů získala jediný bod, a náladu si nezlepšila ani v poháru. Sigma měla větší šance a po půlhodině hry svou převahu zužitkovala i gólově. Při velkém závaru brankář Hanuš domácí ještě dvakrát zachránil, ale na Plškovu ránu z hranice pokutového území už nestačil.

V 62. minutě mohl zvýšit Moulis, který šel sám na brankáře, ale Hanuš jejich souboj vyhrál a výsledkem byl jen rohový kop. Ještě jednu šanci měl po chybě Kryštůfka olomoucký útočník Vašíček, ale zamířil vysoko nad branku. 

Vysočina Jihlava - Sigma Olomouc 0:1 (0:1) Branka: 30. Plšek. Rozhodčí: Pechanec - Dobrovolný, Kříž.

Jihlava: Hanuš - Vaculík, Kryštůfek, Krejčí, Mišůn - Jungr (70. Nerad), Jánoš, Demeter, Batioja - Dvořák, Mešanovič (46. Přeučil). Trenér: Bokša.

Olomouc: Reichl - Hála, Radakovič, Hubník, Vepřek - Houska, Plšek - Petr (86. Navrátil), Ordoš, Moulis (90. Rajnoch) - Vašíček (75. Zahradníček). Trenér: Kalvoda. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články