Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Uničov v poháru trápil favorita, ale Chytil v prodloužení vystřelil Olomouci postup

Větší drama, než čekali, přinesl zápas 2. kola tuzemského poháru Mol Cupu v Uničově. Tam místní třetiligový celek trápil prvoligovou Olomouc až do prodloužení, v němž rozhodl dalšími dvěma góly Mojmír Chytil o výhře favorita 4:2. Další tým z MSFL, Kvítkovice, podlehly doma druholigovému Třinci 1:5. 

Je nám líto, video expirovalo.
Olomouc v Uničově v poháru spasil Chytil

Sigma s outsiderem dvakrát prohrávala. Domácí poslal do vedení po půl hodině hry Krč, po změně stran vyrovnal z penalty Chytil. Následně Uničov opět skóroval, o což se z pokutového kopu postaral Komenda. Deset minut před koncem základní hrací doby si dal vlastní gól Koutný. V prodloužení se pak dvakrát prosadil Chytil.

Olomouc porazila Uničov 4:2, byť po základní hrací době, ve stejné fázi soutěže i v minulé sezoně. Svěřenci trenéra Jílka vstoupili do poháru jako první tým z nejvyšší soutěže.

2. kolo českého fotbalového poháru MOL Cupu:

Uničov - Sigma Olomouc 2:4 po prodl. (2:2, 1:0)
Branky: 30. Krč, 62. Komenda z pen.- 51. z pen., 95. a 117. Chytil, 80. vlastní Koutný.
Sestava Olomouce: Trefil - Chvátal, Poulolo, Vraštil (106. Pokorný), Sláma (74. Šíp) - Matoušek (46. Navrátil), Breite (80. Zifčák), Ventúra, Spáčil (46. Chytil), Košťál (46. Zmrzlý) - Růsek. Trenér: Jílek

Kvítkovice - Třinec 1:5 (0:2).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články